Nordas.se – Från barn till en 45-åring...

Från barn till en 45-åring...

OBS! Jag är 44 nu, men bildserien sträcker sig bara till 34. Det beror på att jag inte uppdaterat sidan på mycket länge. Jag beklagar.

I vuxen ålder...


Foto: Henrik Olofsson


Foto: Pär Nordqvist
BILÄGARE. Här ser vi mig bredvid de två bilar jag ägt. Båda är av märket Volvo, den röda 440:an från 1989 och den vita 460:an från 1995. Som kuriosa kan jag berätta att den röda bilen numera återfinns på en bilskrot i Malmö. Den hade nio ägare under sin livstid.


Foto: Pär Nordqvist
MAMMA OCH PAPPA tillsammans på en unik bild. Platsen är Bollebergets topp en disig julisöndag 1995. Pappa drabbades av prostatacancer i början av det året. På den här bilden ser han dock helt frisk ut. Bilden blev en av de sista på mina föräldrar tillsammans.


Foto: Pär Friberg/InforMedia 1997.
MODELL NORDA. I april 1997 ställde Danne Persson (till höger) och jag upp i Bollnäs Allehandas gör-om-mig-reportage. Vi fick besöka en rad affärer i Bollnäs innan vi blev så här fina.


Foto: Pär Friberg/InforMedia 2000
28 ÅR. Här är jag sommaren 2000. Bilden togs i samband med att jag slutade på InforMedia i Bollnäs.


Foto: Henrik Olofsson
30 ÅR. Den 4 februari 2002 fyllde jag 30 år. Magnus Uggla har gjort en skiva som heter ”33-åringen.” Jag svarar med en bild som heter ”30-åringen.”


Foto: Henrik Olofsson
FIN MARK UNDER FÖTTERNA. Här står jag på kunglig mark vid mitt besök på Drottningholms slott den 8 juli 2003. Jag konstaterade att det fanns ogräs även på kungens ägor, om än inte så mycket som på mina.


Foto: Kamerans självutlösare
JULAFTON HEMMA. På julafton 2003 fick jag ingen kamera, men väl nio filmer till den jag har. Jag passade på att ta en bild på mig själv under julklappsutdelningen.


Foto: Henrik Olofsson
PÅ ÅNGTÅGET. Den 18 juli 2004 åkte jag med min kompis Henrik ångtåg mellan Tallås och Jädraås i Gästrikland. Här är jag och Keith Öberg ombord på tåget.


Foto: Christian Salin
PÅ JOBBET. Den här bilden togs i november 2004 då jag jobbade på Arkion på Heden i Bollnäs. Där trivdes jag bra.


Foto: Urban Andersson, Aftonbladet
PÅ GOLVET. Den här bilden togs den 29 november 2004 av Aftonbladet. Veckan därpå var jag med i tidningens tv-bilaga med min samling.


Foto: Kristian Westin
PÅ PLÅTEN. Här fotas jag av Bollnäs Nytt med anledning av min medverkan i Aftonbladet.Foto: Sandra Warner
JAG PÅ FEST. Här är jag och några Röstebor på grillfest vid Dönjegården i juli 2005. Till höger Lars Nygårds och Urban Wickbers.


Foto: Kristian Westin
I BILEN. Bilden togs några dagar efter att jag besökt Stockholms Bilsalong. Bilden användes sedan i Bollnäs Nytt där jag gjorde ett reportage om bilutställningen.


Foto: Eva Zetterlund
MIDSOMMARKILLEN. Midsommarafton 2006. Jag tog på mig en fin midsommarkrans av de vackraste blommor och lät en bybo ta denna fantastiska bild.

Foto: Henrik Lang
JAG VANN! Här vann jag första pris i Rösteloppet 2006. Jag drogs bland dem som gått några kilometer en solig septemberlördag i Röste.

Till toppen av sidan